nike free norge

Nike Free: Gå bak kulissene med et All Access Pass

En idrettsutøver som er i stand til å utvikle sine medfødte naturlige evner er i stand til å løpe lenger eller raskere, hoppe høyere, bli sterkere og dermed utfordre grensene for idrettslige prestasjoner. 2014 markerer et tiår med funn rundt naturlig bevegelse. Men røttene til denne design tilnærming spore tilbake til en overordnet idé om Nike co-grunnlegger Bill Bowerman:

"Det handler om føttene - det handler ikke om skoene." Nike Co-grunnlegger Bill Bowerman

Hør første hånd fra Kobe Bryant, Allyson Felix, Richard Sherman og andre om hvordan de kjører og tog i Nike Free. Du vil også lære om avgjørende øyeblikk av inspirasjon; designfilosofi; og hvordan i 2014, revolusjonerer Nike Nike Free franchise med sekskantede flex grooves som gir multi-directional fleksibilitet, en anatomisk formet hæl designet for å rulle som fotsopp treffer bakken, og en Nike Flyknit øvre som utfyller fleksibilitet av Nike Free plattform . Funksjonene kombineres for å tillate foten å bevege seg mer fritt i alle retninger.

I 2014 Nike Free utvider på et tiår med oppdagelse, utvikling og tilpasning av naturlige bevegelser med åtte kjører ytelse og opplæring utgivelser for menn og kvinner.

Copyright © 2007-2015 NIKE FREE NORGE LTD.